Ja ihan ilman mitään selittelyjä mennään itse asiaan , joka etenee kronologisesti aivan takaperoisesti, mutta viis siitä

 

Nyt voisin pistää pirskeet pystyyn, sillä Lillin Lelupuoti on saanut lattiamateriaalit paikalleen. Vasemmalla puolella itse puoti, oikealla Lillin tuleva... hmm... kai se on toimisto. Uskokaa tai älkää, mutta koko puoti on odottanut oikeanlaisen lattiamateriaalin löytymistä ja tuossa joitakin viikkoja sitten sen löysin HobbyPointista, jonne oli tullut viime käyntini jälkeen huisisti ihania (nukkekotiinkin sopivia) mosaiikkeja. Liian tarkkaan ei kannata katsoa, sillä kaikki viimeistelyt ja tapetitkin puuttuvat vielä,  ovesta ja muusta puhumattakaan, mutta oli pakko näyttää, että olen jotakin saanut aikaiseksi.

Kun näin nuo mosaiikit tiesin heti löytäneeni "laatat" Lillin Lelupuotiin. Nuo ovat  Ceraton-keramiikkamosaiikkia, jota Helsingin seudulla saa siis ainakin HobbyPointista ja netissä niitä myy mm. Mosaiikkikauppa.

Muutakin on tullut puuhailtua:

Siitä on erinäisiä vuosia, kun tuon Sheila Smithin "Making 1/12 scale wicker furniture for the dolls' house" -kirjan olen ostanut ja vasta nyt sain kokeiltua sen ohjeita. Mutta parempi myöhään jne. Ekaksi työksi valitsin helpohkon pyykkikorin ja se onnistui mielestäni varsin hyvin enkä edes hermojani menettänyt tuon kanssa. Roskakorinkin olen jo punonut, mutta siitä puuttuu vielä nuo reunukset, joten ei päässyt tähän kuvaan mukaan.

Kesäkuussa osallistuin ja vieläpä toimin emona Nuket-ryhmän swapissa, mutta sen ihanuudet on vielä kuvaamatta. Yritän kovasti saada asian hoidettua mahd. pian.