Nyt on menossa sellainen vaihe, että kaikkea (uutta) pitää kokeilla:

699183.jpg
Nämä nukenvaunut menivät kyllä vähän överiksi, mutta Marian ohje oli erittäin hyvä. Siitä kiitos. Kyllä nämä Lillin Lelupuotiin kelpaavat, mutta seuraavista yritän tehdä vähän tavallisemmat :-)

699185.jpg
Tilasin Nukkekoti ja Lelusta hienot leikkurit, ja niitä piti tietysti heti kokeilla taulun kehyksiin. Tosi hyvät vekottimet! Pahus vaan, kun eivät poista leikkaajan "kykyä" saada aikaan vinoja kehyksiä, hmh...

699186.jpg
Tämä kuva on sitten oikeastaan Riitalle :-) Sain häneltä viime joulukalenterista nämä kehykset ja vasta nyt sain niihin täytettä. Leikkureiden lisäksi nimittäin tilasin myös "nukkekodin peiliä".

Edit. klo 22.26  Voi pyhä jysäys, että ihminen voi olla toope! Ihmettelin noita peilejä tehdessäni, että onpas naarmuista ja sehän näkyy tuossa kuvassakin. No, äsken aloin tutkimaan asiaa tarkemmin ja totesin, että olin unohtanut ottaa suojakalvon pois peilin pinnalta :-(  Ei sitten muuta kuin kehykset varovasti irti, suojakalvot pois ja uudestaan liimaus. Noinkin yksinkertaiseen asiaan pitäisi näköjään olla käyttöohje :-)